Mistä Nelikymppinen nainen löytäisi miehen?

Ei hätää hyvät lukijat, en ole eronnut tai jäänyt leskeksi. Tämä kirjoitus ei koske suoranaisesti minua, vaan liittyy läheiseen ystävääni, jota kutsun nyt tässä kirjoituksessa vaikka Anneliksi.

Anneli on ihana nelikýmppinen nainen, joka nyt kuitenkin noin 15 vuotisen suhteen jälkeen huomasi olevan sinkku. Ja mitä Annelilta olen kuullut, hänelle on ollut melkoinen shokki olla taas yksin, ja se kuinka vaikeaa on ollut löytää sopivia miehiä.

Missä ne hyvät miehet on?

mistä miehiä ja rakkautta

Miehiähän on puolet suomalaisista, mutta kun miettii moni on käytettävissä tuossa 40 iässä, ja on vielä sellaisia mukavia ja sopivia, on määrä aika pieni. Suurin osa ihanista miehistä on jo suhteissa, ja monesti ne jotka on yksin on ainakin osittain ihan syystä yksin.

Silloin kun viimeksi oltiin sinkkuja Annelin kanssa, oli helppo tavata poikia opiskelijaelämän kautta, mutta nyt se on selvästi paljon vaikeampaa. Kun ei niitä nelikymppisiä miehiä oikein yöelämässäkään pyöri, paitsi niitä hieman alkoholisoituneita.

Anneli oli kuulemma myös jo kokeillut isoa kasaa näistä treffisivustoista, mutta sielläkin ne miehet oli olleet pitkälti sellaisia, mitä Anneli ei etsi. Anneli haluaisi miehen, joka olisi menestynyt ja urheilullinen, sekä tietenkin mukava ja kiva. Ja ilmeisesti tälläiset miehet on enemmän töissä ja liikkumassa kuin netin deittisivustoilla.

Ehkä Annelin pitäisi mennä jonnekkin golfkentille tai tennishalleille, mutta kun se ei pelaa niitä pelejä, niin olisi aika kynnys kyllä aloittaa se vaan sen takia, että tapaisi miehen. Kun e ise todennäköisesti mee niinkuin elokuvissa, jossa komea ja ihana valmentaja ottaa naisen siipensä alle ja he rakastuvat sitten tulisesti.

Ei oo siis Annelilla ollut helppoa löytää miehiä, ja nyt mietin itekkin miten voisin häntä auttaa. Ihana olisi, kun tietäisi jonkun ihanan sinkkumiehen, mutta suunnilleen kaikki tuntemani miehet on nykyään parisuhteissa ja jo naimisissakin, ja en kyllä tiedä yhtään sopivaa ehdokasta näin kun oon asiaa ajatellut.

Tavallaan Annelin pitäisi löytää töistä joku menestynyt mies, mutta työpaikkaromanssit on niin vaarallisia, ja se pitää työpaikastaan niin paljon, ettei se halua riskeerata sitä.

Oonkin yrittänyt keksiä, mistä hän voisi löytää etsimiään miehiä. Jos teillä lukijoilla on jotain ideoita tai haluatte kertoa mistä ootte ite löytänyt näita ihania kumppaneita vähän kypsemmällä iällä, kertokaa ihmeessä.

Tarviin nimittäin apua, kun itse olen ihan ulalla tästä nykypäivän deittailusta.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *