Projekti “Kesän ylimääräiset kilot pois”

En varmaan ole ainoa suomalainen, jolle on kertynyt hieman ylimääräistä näin kesäloman aikana.

Siispä syksyn tavoitteenani onkin pudottaa nämä ylimääräiset muutamat kilot mahdollisimman nopeasti pois. Sitten voisi vielä katsella, josko sitä viitsisi pudottaa hieman enemmänkin tuota painoa pois.

Tarvetta kyllä olisi jo jonkin verran…

Meillä on ainakin miehen kanssa grilli laulanut kovasti tässä kesän aikana, ja vaikka sitä on melko tervellisesti tullutkin enimmäkseen syötyä, on lautaselle kuitenkin päätynyt hieman liikaa ruokaa tälläiselle lyhyenpuoleiselle naiselle.

mansikoita
Vielä on saanut vähän mansikoita, jotka on kyllä kesän ehdottomia herkkuja

Lisäksi salainen himoni on aina iltaisin syödä näin kesäisin jäätelöä, joka tuntuu melkein suoraan menevän juuri tuonne paikoille, joihin en sen haluaisi menevän 🙁

Samoin toi talvinen liikunta, kuten monet erilaiset kivat ryhmikset, on jäänyt vähemmälle, joten sitäkin pitäisi taas jatkaa kunnolla eteenpäin.

Oon jo uusinut jäsenyyteni tonne Fressi salille syksyksi ja toivottavasti koko ensi vuodeksi. Aloitan siellä sitten nyt arjen myötä liikkumaan enemmän.’

Onko joku teistä muuten kokeillut tuota Mindfulness ryhmäliikuntaa? Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, ainoastaan sen ajat on mulle vähän huonot niin on vaikeaa saada itseään sinne kokeilemaan.

Mietin, että pitäiskö kokeilla ihan tuota Cambridgen dieettiä (linkin takana artikkeli siitä), kun inhoan niin paljon tuota kalorien laskentaa ja nypläämistä.

Ärsyttää aina punnita kaikki ruoat ja olla niin oksettavan tarkka niiden kanssa päivästä toiseen. Tuo Cambdrigen dieetti voisi olla ihan mielenkiintoinen kokeiltava.

Ainoa vaan, että siitä joutuu maksaa aika paljon, joka on tosi iso miinus. Haluisin kuitenkin ehdottomasti kokeilla tuota ruokavaliota, täytyy kattoo mitä tässä nyt tulee tehtyä.

Jonkun dieetin aloitan kyllä ehdottomasti ensi viikon maanantaina!

Tavoite: Paino 8x kg -> 75 kg

Kyllä ton luulis onnistuvan, ihan ilman mitään hirveetä vaivaa. Oon kuitenkin painanut ton verran vasta pari vuotta sitten, ettei se mikään siis ihan uusi painolukema mulle ole.

parsakaali
Oon jo ostanut parsakaalit valmiiksi xD

Ruoka vaan on maistunut vähän liiankin hyvin tässä viime aikoina, joten täytyy olla entistä tarkempi noiden kanssa.

Oon joskus kokeillut myöskin vähähiilarisia ruokavalioita, jotka toimi kyllä melko hyvin. Ne olis tietty yksi vaihtoehto tälläkin kertaa.

Liikaa vaihtoehtoja, ei pysty päättämään!!

No kuitenkin, kiitos tänkin viestin lukemisesta.

Laittakaa vaikka kommentteja ja viestejä jos ootte ite joskus pudottanut painoanne, tai jos se on teillä kanssa nyt syksyn alun lähestyessä työn alla.

Tietenkin tässähän on vielä paljon kesää jäljellä, että sen puoleen turha ottaa mitään hirveitä stressejä tai stössejä.

Nautitaan näistä viimeisistä kauniista kesäpäivistä, ja palataan linjoille taas kohta puoliin.

Tschüs rakkaat lukijani !!

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *